بیماری زونا واگیر است Secrets
بیماری زونا واگیر است Secrets
Blog Article
مصرف سیر-چای سبز و نعناع-عسل-روغن درخت چای-روغن بابونه-روغن گل راعی-روغن اکالیپتوس
پس از خشک شدن کامل تاولها، امکان سرایت بیماری به شخص دیگر وجود نخواهد داشت. بهترین راهکار برای کنترل و کوتاهتر کردن دوران بیماری، مشاوره با یک پزشک عفونی است.
* درد مزمن، خصوصا در سالمندان، كه تا ماهها یا سالها در مسیر رشته های حسی محل قبلی وجود تاول ها باقی می ماند.
قیمت شیر الاغ هم نجومی شد: هر کیلو ۵۰۰ هزار تا ۲ میلیون ناقابل!
حسین علایی: تا حاکمیت تغییر معناداری در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی ندهد مشکلات همچنان باقی است؛ بدترهم خواهد شد
گوش درد و وزوز کردن گوش، البته این عارضه نادر است اما با درمان به موقع شانس بهبودی کامل وجود دارد.
گاهی اوقات بیماری زونا شدت چندان زیادی نداشته و با استفاده از روشهای خانگی میتوان میزان درد و خارش ناشی از آن را کاهش داد. این روشها شامل موارد زیر هستند:
بسته به اینکه فرد در کدام سه ماهه بارداری قرار داشته باشد، ابتلا به آبلهمرغان میتواند منجر به نقایص و عوارضی در نوزاد شود.
این ویروس در سیستم عصبی بدن پنهان می شود و هنگامی كه سیستم ایمنی تضعیف می شود خود را به شكل بیماری زونا نمایان می كند.
● درمان خانگی میتواند به کاهش علائم زونا کمک کند. این درمانها عبارتند از:
پس از ماهها هشدار، یک گزارش تازه مورد تایید سازمان ملل با ارائه شواهد آماری محکم نشان داده که فاجعه انسانی در غزه به یک قحطی انسانساخته تبدیل میشود.
○ داشتن سرطان خون، بیماری خودایمنی، فشار خون بالا، یا دیس لیپیدمی (کلسترول "بد" بالا یا کلسترول "خوب" پایین)
ویروس عامل زونا میتواند از بیماری پوستی زونا درمان شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، فقط در صورتی میتوانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
بزرگسالانی که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند نیز باید این واکسن را دریافت کنند. واکسینه شدن لزوماً به معنای این نیست که فرد به آبلهمرغان یا زونا مبتلا نمیشود، اما آمارها نشان میدهد که از هر ۱۰ نفری که واکسینه شدهاند، تنها ۱ نفر به زونا مبتلا میشود.